"From Little Bips"       
Life Is Better With a Bichon Frise

From Little Bips

Op een mooie dag in 1988 sprong er ,toen ik op bezoek was bij mijn ouders,een leuk klein wit hond in mijn auto

Ik was opslag verliefd op haar ,de kleine Bipsy, vanaf dat moment beheerste ze mij hele leven.Een half jaar later kreeg ze een vriendinnetje erbij ons "Oelke" ,twee prachtige schatjes .Ik kon er niet aan weerstaan om hen eens in te schrijven op een show,en wonder boven wonder een top succes ons Bipsy werd Best In Show ,

en ik was besmet met het "BICHON FRISE " virus .

In 1989 hebben we onze kennelnaam aangevraagd en deze vernoemd naar mijn hart veroveraartje ons "Bipsy"

de "FROM LITTLE BIPS  " kennel was geboren .

Enige tijd later hebben we ons eerste nestje gekregen 4 puppy’tjes ,waarvan we er eentje hebben gehouden, ons Phaedra ,

Ook zij deed het uitstekend op de show,maar doordat ze steeds overstresst geraakte hierdoor zijn we gestopt met haar te showen.

Zij heeft ons wel 5 prachtige nestjes gegeven.

Ondertussen had ik Puck en Henny Jacobs leren kennen ,van Puck heb ik veel goede raad gekregen ,ook heb ik mijn eerste top hond aan haar te danken,

"Pamela van Trajanus".Zij behaalde 117 CAC's en 96 CACIB's,ook werd zij Belgisch,Nederlands,Luxemburgs  en Internationaal Kampioen.

Ook "Sire Seppe Silverstar van Trajanus" was een topper van bij haar,hij behaalde vele CAC's en CACIB's ,werd meerdere malen Best In Show ,Belgisch,Nederlands,Luxemburgs en Internationaal Kampioen.

Dit koppel ,Sir Seppe Silverstar en Pamela heeft mij nog 5 kampioenen gegeven,oa.

"Toby From Little Bips" (vele CAC's en CACIB's ,werd Belgisch,Nederlands,Luxemburgs en Internationaal Kampioen).

"Umanjado From Little Bips"(Baasjes Brenda en Gunter  De Greyt)ook zij behaalde vele CAC's en CACIB's en werd Belgisch Kampioen.

"Versace From Little Bips" was onze Topper!!! hij is 8 voudig kampioen geworden, Belgisch,Nederlands,Luxemburgs,Monaco,Portugees,Duits,Zwitsers en Internationaal Kampioen .

Door het plotse overlijden van mijn man Leo De Heyder kwam het hele kennel leven op een zeer laag peil ,Tot in 2014 ,toen ik een nieuwe aanwinst in de kennel kreeg "Snow Flake Bianco Bello" hij gaf de kennel een nieuwe boost en gaf mij weer de nodige energie om weer terug te keren naar de shows. Hij liep supper graag show ,waar hij zich heer en meester voelde ,hij behaalde verschillende CAC's en CACIB's ,werd Belgisch,Nederlands,Luxemburgs en internationaal Kampioen helaas door de Corona perikelen werd het hem niet gegund om ook nog Duits Kampioen te worden hij miste daar nog 1 CAC ,binnen de gunstige tijd en kwam er vroegtijdig een einde aan zijn glamoureuze triomf tocht. 

Gelukkig werd op 28 augustus 2021 in Finland een reutje geboren "Diamella Meet You At The Top" de welke sedert december 2021 in onze kennel woont ,een nieuwe ster was geboren ,...